Story cover of author OctavinelleFloyd

LGBT

Updating

28-05-2021

[C] Danger

144 likes / 570 reads
BTS dan SASG dikumpulkan demi Mencari Skylar. Sebab Kehilangan Skylar Juga Masih Misteri tapi ada Seorang Yang Tahu Dimana Skylar.

"Namjoon, Naerin. Kenapa kau Kumpulkan kan Kitorang?

"Diorang Dah Mulakan Misi mencari Kau Skylar, Apa Kau nak Buat? "

"Kau tahu Skylar Kat Manakan?! Jawab soalan aku! "

"Rin, kau biar betul nak bermalam Kat Sini"

"Korang Rasa Skylar Sorokan diri dia dari Kita ke? "

"Aku rasa.... Skylar Dah Takde. Tak Mungkin dia hidup tapi tak Dijumpai "

"Aku Tak Nak Menyerah Sampai Disini. Dia Kawan/Adik Aku! Aku akan cari dia"

"Sky.... "

"Aku Tak Nak Korang Jumpa Aku! "


Mampukah SASG Dan BTS mengungkai Misteri Ini?

Adakah Mereka Akan Menyerah?

Korang Nak Tau?

Baca Sendiri (เน‘ เธดูผ เธด)

Start : 13 August 2019
End : 18 August 2019
May be you like?

greenteayujimin

38,729 0 14

๐Ÿ”ž Mature Content Diperingatkan cerita ini mengandungi unsur lgbt (gxg), bijaklah mencari bahan bacaan. Karina top!! Story by greenteayujimin

draftbyjeo

4,047 0 18

Gadis ini takut akan jatuh cinta. Baginya semua lelaki itu sama. Tak boleh diharap. Sehingga dia jatuh juga. Tetapi agama pula yang menghalang mereka. " 73010 " - Park Jihoon " Hah ? Maksudnya apa ? " - Arissa Nabeeha " I letting you go because i love you . Jadi lepas ni tolong jangan muncul lagi dalam hidup saya " - Park Jihoon

Aelyaazz

44,942 0 49

" Andai kau bulan , biarlah aku menjadi buminya . " Kahar berkata manis . " Bumi ? Kenapa bukan bintang ? " Aireen pelik . Pick up line si Kahar tak sampai ke otaknya . " Kalau aku jadi bintang , ada banyak saingan sebab bintang ada banyak . Nanti kau tengok bintang lain selain aku . Tapi kalau aku jadi Bumi , kau hanya akan berputar di sekeliling aku sahaja . Maksudnya apa , cinta ?Maksudnya , kau akan tengok aku seorang je . Only me . Dan aku hanya akan tengok kau seorang sahaja . Aireen Khairina , cinta hatiku . " Panjang Kahar menjelaskan . " Oh-- " Terasa bahang dimuka Aireen . Telinga dan mukanya memerah . ---- Abdul Kahar's FanFiction โ™ก harap semua ' Cinta Hati ' enjoy baca hasil penulisan saya :)

userjustgone

3,536 0 14

okay hai reader tercinta sekalian , i hope you like it and kalau nak req req je tau I would love to do your request ! and btw cerita ni main character dia , kahar naim and fakhri . cerita ni tak ikut phc sangat , jadi maapla ye dia endup ngan sapa eh ?

SitiNafisa

287,180 0 77

Sebelum menyertai TAPOPS,BoBoiBoy merupakan salah seorang daripada ejen muda MATA dan merupakan ejen muda paling hebat dalam MATA kerana dia mampu merangkumi semua teras.Dalam MATA,dia dikenali sebagai Ejen Elemental dan tiada sesiapa pun yang mengenali identiti sebenarnya. Tapi,lepas dia mendapat tawaran untuk melatih ejen-ejen muda yang baru di Akademi MATA,dia kembali semula. Ali selalu dibuli dan tak dihiraukan oleh semua ejen-ejen muda kecuali Alicia.Bila dia dapat tahu ejen muda lagenda akan datang ke Akademi,dia rasa teruja tapi semestinya ada masalah yang akan berlaku.Hehehe... Nak tau apa jadi?Korang bacalah buku ni ya?

cutienumakii

1,795 0 8

"google kan ada, cuba guna otak," @cutienumakii | 2023 reader insert. lowercase intended. textfic.

Na_JiYoo

14,132 0 11

Rebecca Armstrong atau lebih dikenali sebagai becky terpaksa manuruti perkahwinannya bersama Freen Sarocha yang dirancang oleh ibu bapa mereka sendiri . Tetapi apa yang becky inginkan adalah keluarga yang harmoni tetapi nasibnya sangat sangat malang apabila isterinya adalah seorang yang sombong ego player. Namun becky tidak semudah itu mengalah dan cuba sedaya upaya untuk menarik perhatian freen sebagai seorang isteri yang berguna Dapat kah mereka bersatu hati untuk mendapatkan cinta mereka ? Warning โš ๏ธ 18+ Gxg love (Slowupdate) Start : 25/12

LZX3217

12,761 0 56

๐’๐–๐„๐„๐“ ๐๐˜๐’๐‚๐‡๐Ž " ๐‡๐„ ๐–๐ˆ๐‹๐‹ ๐Ž๐๐’๐„๐’๐’๐ˆ๐Ž๐ ๐…๐Ž๐‘ ๐‡๐ˆ๐’ ๐‹๐Ž๐•๐„ " Daniel Mikael - Seorang Lelaki Yang Agak Ternama Kerana Pewaris Salah Satu Empayar Yang Terkuat Di Dunia Iaitu Mikael's Empayar.. Arin Mirza - Seorang Gadis Yang Misteri , Manja , Banyak Bercakap Dan Keras Kepala Menjadi Pilihan Hati Seorang Daniel Mikael Untuk Dijadikan Sebagai Teman Sehidupnya Atau Dipanggil Seorang Isteri.. Demi Menjadikan Empayar Yang Terkuat , Daniel Terpaksa Menggadaikan Sekeping Hati Istrinya Hanya Untuk Menjadi Berkuasa.. Apakah Akan Terjadi Dalam Maligai Yang Sudah Terbina Oleh Mereka? Seorang Demi Seorang Pergi Dalam Hidupnya Membuatkan Dirinya Tidak Tentu Arah Menjadikan Dirinya Kembali Ke Suatu Ketika Dahulu.. "Kau Yang Buat Aku Begini Daniel" - Arin Mirza "Aku Akan Pastikan Kau Balik Semula Kepangkuan Aku , Sayang..Walau Dengan Cara Kotor Sekalipun Aku Sanggup Asalkan Kau Dalam Pelukan Aku" - Daniel Mikael Tanpa Mereka Sedar , Semua Yang Terjadi Adalah Rancangan Oleh Si "DIA" Demi Melihat Musuhnya Dalam Keadaan Sengsara Akibat Daripada Kesilapan Lelaki Itu Sendiri Suatu Ketika Dahulu..

finnickhio

6,380 0 10

Rafiq Naim baru sahaja berpindah ke SMK Prince Rivera. Sekolah baru, kawan-kawan baru. Rafiq Naim tak pernah jangka hidupnya akan berubah di sekolah baru itu. Amir Shakirin yang terbiasa memendam perasaan sendiri sejak kanak-kanak lagi. Kedatangan Rafiq ke sekolahnya itu membuatkan hidupnya huru-hara. Keinginan untuk berubah demi cinta menjadi punca. Di SMK Prince Rivera, perasaan dan keinginan jadi taruhan persahabatan. Antara cinta dan nafsu remaja. Ketagih akan belaian dan cumbuan. Di sebalik sekolah cemerlang itu, berahi-berahi terpendam. Amir Shakirin ingin melampiaskan nafsunya kepada Rafiq. Kejadian itu membuatkan hati Rafiq berdegup kencang setiap kali badannya dipegang oleh lelaki. ๐˜ช๐˜ฌ๐˜ถ๐˜ต๐˜ช ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ซ๐˜ข๐˜ญ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ง๐˜ญ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜บ๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ฃ๐˜ข๐˜ฌ๐˜ข๐˜ญ ๐˜ฅ๐˜ช ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ฅ๐˜ข๐˜ฑ๐˜ช ๐˜ฐ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฉ ๐˜ฅ๐˜ถ๐˜ข ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ซ๐˜ข ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ช. ๐˜ธ๐˜ข๐˜ณ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ! ๐˜‰๐˜ฐ๐˜บ'๐˜ด ๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ท๐˜ฆ ๐˜ค๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต!!! ๐˜”๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ถ๐˜ญ๐˜ช๐˜ด ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ฏ๐˜บ๐˜ข ๐˜ด๐˜ถ๐˜ฌ๐˜ข ๐˜ด๐˜ถ๐˜ฌ๐˜ข, ๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜ฑ๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ฃ๐˜ช๐˜ข? ๐˜ซ๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ต๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ต!!! ๐˜ฃ๐˜ข๐˜ฉ๐˜ข๐˜ด๐˜ข ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ญ๐˜ข๐˜บ/๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜จ๐˜ญ๐˜ช๐˜ด๐˜ฉ ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ฏ'๐˜ต ๐˜ง๐˜ฐ๐˜ณ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ต๐˜ฐ *๐˜ท๐˜ฐ๐˜ต๐˜ฆ *๐˜ค๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต *๐˜ด๐˜ฉ๐˜ข๐˜ณ๐˜ฆ All Rights Reserved

cutienumakii

16,621 0 5

"kok aku diseen yah?" @cutienumakii | 2023 ยทหš เผ˜โ‚Šยท อŸอŸอžอž๊’ฐโžณpre-editing lowcase intended. reader insert. textfic.