2,530 73 17

im back with this book

22,638 1,656 54

This story is written by TinaX2. The ideas, writing style, the story itself belongs to her and her only. I was given premission by the author herself to translate the book, and I am doing just that. Vdekja ndahet në dy grupe; një grua që tymos dhe një burrë që qan. Kjo ishte një fjali qe Andrea Bruk e besonte gjithnjë. Ajo gjithashtu besonte se në jetën e të gjithëve ka një moment të vetëm që mund të të ndryshojë jetën rrënjësisht. Për Rean, ai moment ndodhi teksa ishte ulur në kafen e kolegjit të saj dhe sytë iu ndalën tek një djalë, që çuditerisht, kishte porositur dy filxhanë kafe, pavarësisht se askush nuk erdhi per t'u ulur me të. Teksa vështronte tek djali flokë zi, Rea nuk e kishte idenë se një mister tejet i tmerrshëm ishte varrosur brenda tij; sekrete që mund të vrasin. Por, më shumë se kaq, u bë vesi i Reas ta vështronte djalin flokzi nga një qoshe çdo ditë teksa ai porosiste dy filxhan kafeje, pinte njërën, dhe tjetrën e linte të paprekur. Libri 1 nga S E R I A Qëndro larg meje Kapitulli 1- Shtator 16, 2018 Kapitulli 53 - Qershor 21, 2019

13,614 870 26

Nje histori pak me ndryshe ku gjithqka eshte si ne perralla... Perderisa hyn ne loj edhe personi i "tret".... Ne shumicen e rasteve dashuria e vertet triumfon ,por ketu jo. Gjithqka rrenohet para syve te tyre... Dashuria rron ende por ata nuk jan më! Por ato ritakimet pas shum viteve jan ato qe zgjojn secilen ndjenj te fjetur ,rikthehen fluturat ne stomak sikur ne kohen e adoleshences dhe vedimet e tyre jan ato qe vendosin per lumturin e tyre.

78,908 3,923 134

Bota e Mafies është një botë e errët ku jo të gjithë zgjedhin të jenë pjesë e saj. Ajo nuk kishte zgjedhur të ishte pjesë e asaj bote...ishte fati që kishte vendosur, ndërsa ai e donte atë botë. Ajo ishte ëngjëll, ishte drita mes errësirës...ai ishte djalli i cili edhe vendet më me drritë arrinte t'i kthente në errësirë. Dy njerëz nga e njëjta botë por shumë të ndryshëm nga njëri-tjetri. Cfarë do të ndodhi kur ata të dy të përballen? ~19/9/2021 ~ ⚠️NDALOHET KOPJIM I PAAUTORIZUAR ⚠️

17,806 1,492 45

ᴍᴀꜰɪᴀ/ʀᴏᴍᴀɴᴄë/ᴅʀᴀᴍë 𝐃𝐚𝐬𝐡𝐮𝐫𝐢𝐚 𝐞𝐬𝐡𝐭𝐞 𝐝𝐣𝐞𝐥𝐥𝐢 𝐪𝐞 𝐛𝐞𝐧 𝐭𝐞 ç𝐞𝐥𝐢𝐧 𝐥𝐮𝐥𝐞𝐭 𝐞 𝐬𝐡𝐩𝐢𝐫𝐭𝐢𝐭... •E shkuara e ndjek nga pas edhe pse kalojne shume vite ajo eshte pjese e jona dhe do te mbetet aty.• ꜰɪʟʟᴜᴀʀ ᴍë: 31. 12. 2021 ᴍʙᴀʀᴜᴀʀ ᴍë: 10. 1. 2023 ❌Ky liber eshte shkruar nga une dhe nuk lejohet te kopjohet,botohet apo shperndahet ne rrjete te tjera sociale❗

3,928 228 15

"Te dua picirruke". Highest rank : #1 in albanian

104 2 10

yes. by m&m picture is a picture i took in albania 🇦🇱

1,010 35 3

Serbia is an uwu bad emo boy😈😈and Albania is an uwu cat gay potato bean😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂my uwu yaoi boys

130 0 1

Albania's punishment

28,942 1,633 104

Have you ever wanted to ask Serbia why he simps for Russia? Perhaps you've wondered why Albania has 193,397 bunkers? Or maybe you just want to know what the Balkans think about life. Either way, you've come to the right place! You ask the questions in the comments, and the Balkans answer them. It can be a dare, a question, or maybe just asking for an opinion. Anything goes! There may be guest occurrences from Eastern Europe, in which case you're free to question them as well, but this is primarily focused on the Balkans.

203 5 1

What About Albanian ?

7,715 422 26

Historia bazohet ne ngjarje reale, por perfundimi ne liber eshte teresisht ndryshe nga realiteti. ⚠️Libri nuk lejohet te kopjohet apo te postohet ne rrjete te tjera sociale pa lejen time.⚠️ •E DREJTA E AUTORIT• Highest rank: #1 shqip #1 albanian #1 ndjenja

5,723 391 27

Esta prohibido todo intento de plagio. Registrado en Safe Creative. Copyright © Identificador: 1504013755401 Todos los derechos reservados. Dale estrellita su te gustó. -*-*-*-*-*-*-*-*-*-*- Ritania Vernabel, una chica con una vida normal y pacifica, perderá la memoria en un accidente e intentara saber como fue que terminó frente a un auto. ¿Intento de suicidio o una trampa? Situaciones graciosas, triángulos amorosos y misterios que resolver envolverán a Ritania, haciendo su vida un poco mas interesante. Te invito a leer y a sacar tus propias conclusiones, eso si te advierto, nada es lo que parece.

60,972 2,211 80

....Duart e tij më përkëdhelnin fytyrën, kurse ai hynte në shpirtin tim .

3,031 303 25

This story is written by ms_horrendous. The ideas, writing style, the story itself belongs to her and her only. I was given premission by the author herself to translate the book, and I am doing just that. Highest #87- translation Ky është versioni i vjetër. Një version më i përpunuar do vijë kur autorja ta publikojë në faqen e vet. Deri atëherë lexim të këndshëm. Si mundet që nata jote të shkojë nga një lojë Kukafshehti me miqt e tu, deri tek vrasja e prindërve të tu në po atë natë? Mbi këtë, je e dërguar të jetosh me shokun e ngushtë te mamasë dhe babasë tënd, Z. dhe Znj. Harmon. Edhe pse Emili dhe vëllai i saj nuk e kanë idenë se kush janë këto njerëz, i jepet një jetë luksoze dhe një ëndërr që të gjithë fëmijët duan. Gjithsesi, këto ëndrra së shpejti kthehen në makthe. Një formë dore në dhé, një puntore e pushuar që përsëri punon në oborr dhe një lojë ku duhet të vrasësh që të mos sakrifikosh shpirtin tënd nga një libër i tmerrshëm. Kur hyn në shtëpi, ti ndjek rregullat, ti luan lojën... Libri 1 nga S E R I A Kukafshehti Emri im është Emili. Mendova se ishte një shtëpi normale e braktisur. Mendova se ishte një vazjë normale. Mendova se do të luanim një lojë normale Kukafshehti. Mesa duket isha gabuar. Isha gabuar keqësisht... Kapitulli 1- Tetor 19, 2018 Kapitulli 25- Qershor 3, 2019